Maşină în flăcări

Pompierii din Zalău au intervenit vineri seara pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un autoturism aflat pe strada Cloşca din Zalău. Focul s-a extins la un gard şi la un tomberon. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

La dispeceratul ISU-Ambulanţă a fost primit un apel prin numărul de urgență 112, care anunța faptul că s-a produs un  incendiu la un autoturism aflat pe strada Cloșca, din municipiul Zalău. Un echipaj din cadrul Detașamentului Zalău s-a deplasat imediat la fața locului și a lichidat incendiul care se manifesta la compartimentul motor al autoturismului. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (efect termic). Au ars componente ale motorului și au fost afectate un gard și un tomberon cu deșeuri.

One Thought to “Maşină în flăcări”

  1. […] Pompierii din Zalău au intervenit vineri seara pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un autoturism aflat pe strada Cloşca din Zalău. Focul s-a extins la un gard şi la un tomberon. Din fericire nu au fost înregistrate victime. La dispeceratul ISU-Ambulanţă a fost primit un apel prin numărul de urgență 112, care anunța faptul că s-a produs un  incendiu la un autoturism aflat pe strada Cloșca, din municipiul Zalău. Un echipaj din cadrul Detașamentului Zalău s-a deplasat imediat la fața locului și a lichidat incendiul care se manifesta la… Citeste mai mult […]

Leave a Comment