Marți, 13 – zi cu ghinion pentru cei certați cu legea

Polițiștii sălăjeni au intervenit, într-o singură zi, la 24 de evenimente la care au fost solicitați pentru a oferi ajutor celor aflați în nevoie sau pentru a menține siguranța publică. De asemenea, polițiștii au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale unor persoane care au încălcat normele sociale și au reținut permisele de conducere a nouă șoferi care puneau în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.   

Astfel, în 13 noiembrie a.c., la nivel judeţean, poliţiştii au acţionat în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Pentru prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii au acționat cu toate aparatele radar.

De asemenea, au fost constatate 17 infracţiuni, din care o infracţiune la regimul circulaţiei rutiere (conducere fără permis), două infracţiuni contra integrităţii corporale şi sănătăţii (vătămare corporală din culpă), o infracţiune contra libertăţii persoanei (ameninţare), opt infracţiuni contra patrimoniului (furturi, distrugeri, tentativă la infracţiunea de furt), iar diferenţa a fost reprezentă de alte fapte.

În cadrul acţiunilor desfăşurate, polițiștii au aplicat şi 132 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 27.285 lei, pentru neregulile constatate. Totodată, au fost reținute nouă permise de conducere și a fost retras un certificat înmatriculare. 

 

 

 

Alte articole

Leave a Comment