Mai multe străzi din Zalău, din nou fără apă

Compania de Apă Someș S.A.  anunță că pentru efectuarea unor lucrări de remediere a unor avarii la reţeaua publică de alimentare cu apă, care necesită intervenție imediată, astăzi -26 iulie, se întrerupe furnizarea apei potabile pe mai multe străzi din municipiul Zalău. Este vorba despre: strada slt. Tușer Teodor, strada Torentului – parțial (estimarea pentru reluarea serviciului este ora 14), strada 22 Decembrie 1989, strada Budai Nagy Antal,  strada Brădetului, strada Câmpului, strada Merilor, strada Morii, strada Cerbului, strada Cireșului, strada Căprioarei, strada Stânei, strada Pădurii, strada Rândunicii, strada Veveriței, strada Ion Ghica, strada Titu Maiorescu, bulevardul Mihai Viteazul – parțial de la Scala până la Primăria municipiului Zalău (estimare pentru reluarea serviciului este ora 16). “Ne cerem scuze pentru situația creată independent de eforturile Companiei de a asigura continuitatea serviciului, neexistând modalități alternative de furnizare a apei. Apariția unei avarii pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi prevăzută și este însoțită, de regulă, de întreruperea imediată a furnizării apei. În consecință, în astfel de situații, anunțarea întreruperii furnizării apei este ulterioară sistării efective a alimentării cu apă. Compania de Apă Someș S.A. face eforturi să anunțe cât mai operativ avariile în scopul înștiințării utilizatorilor asupra zonei afectate și orei estimate pentru reluarea serviciului la parametri normali”, transmit reprezentații companiei .

4 Thoughts to “Mai multe străzi din Zalău, din nou fără apă”

 1. Alex

  Demisia !!!!!!!!sa vina alti mai capabili nu numiti politic.pnl mult mai nepregatiti ca si psd!amatorism total in foarte multe posturi importante.

 2. Gogu

  @Alex,
  astia de la ape is pnl. la fel de incompetenti sau poate mai

  1. Anonim

   Pai doar la ape sunt de la PDL? Ca ala e peneleul de acum. Adunatura de dictatori si hoti! Mai votati-i, ca-s buni de crapa, crapa-le-ar capetele.

 3. Vrem separare de cluj

  Situația devine intolerabilă, liberalii de la Someș îi doare în vârful –– de zălăuani, nu au accesat niciun euroi de fonduri europene pt reabilitarea rețelei stradale din Zalău. În acest timp, primăria accesează fonduri europene pe bandă rulantă, fie pt reabilitare străzi, fie pt anvelopare blocuri. Zălăuani, treziți-vă !

Leave a Comment