Lucian Bode, infectat cu Coronavirus

Ministrul transporturilor și președintele PNL Sălaj, Lucian Bode, în urma unor analize periodice pe care le face, în această seară a primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID – 19, acesta fiind unul pozitiv. În acest moment este izolat la domiciliu, se simt bine, nu prezint simptome specifice.

M. S.

10 Thoughts to “Lucian Bode, infectat cu Coronavirus”

 1. Anonim

  Nu intereseaza pe nimeni. Sa fie sanatos!

 2. Liberalii fac și fapte bune

  A făcut și lucică un lucru bun, dimineață s’a întâlnit cu ambasadorul zukerman și ne-a scăpat 14 zile de obraznicul american!

 3. #@*

  Simona Halep a ieșit pozitiv și nu a avut simptome,atunci celor cu simptome cum sa iasa testul? Cu aceste teste pozitive mai stopează lumea,o familie sta autoizolat s au în carantină,Intr un cartier e Wow,nici ceilalți nu mai ies de frica…..lumea barfeste, și nu se știe cine pe cine pareste,nu se știe cine de la cine a primit virusul…vai e pozitiv,e ciumat,daca sunt testați mii de oameni și ies pozitiv,normal că vor umbla mai puțini oameni pe străzi macar două săptămâni,sa nu mai vorbim de cati bani beneficiază cu aceste teste,rapide s au nu foarte rapide…..

 4. Anonim

  F bine ca s-a infectat!!! Cât umbla și ăsta hebereu, și vorbește fără rost, nici nu-i de mirare!!! Urmează și Sică Mandolin !!! Sa speram ca vor sta in izolare ptr multă vreme!!!

 5. Anonim

  Nici nu-i de mirare ca s-a infectat!!! Cât umbla și ăsta hebereu, și vorbește fără rost, nici nu-i de mirare!!! Urmează și Sică Mandolin !!! Sa speram ca vor sta in izolare ptr multă vreme!!!

 6. Anonim

  A facut si el ceva: coronavirus! Ar trebui sa se ingrijoreze avand in vedere ca de cand e la Bucuresti a luat in greutate vreo 30 kg.

  1. acid

   Ce fel de oameni sinteti cei care va bucurati de nacazul altora ?

 7. Anonim

  Suntem oameni normali!!! Își merita soarta astfel de oameni care nu au făcut nimic ptr municipiu, județ, tara!!!

  1. Anonim

   La ,,răpit” din nou SPP-ul??? Și la infectat? Ca la accident …. !!!

  2. Anonim

   Nu tu nu dai semne de normalitate,tu nu sti ce inseamna +valoare adaugata pt,ca ai iesit in pensie de la stat unde nu ai facut nimic .

Leave a Comment