La Zalău a început a șase a ediție a Happy Wedding, cel mai mare târg de nunți din Sălaj

Zeci de producători de rochii de mireasă, costume de miri, bijuterii, încălțăminte, furnizori de servicii foto și video, barmani, DJ și artiști consacrați din Sălaj, Satu Mare, Cluj, dar și din alte județe participă începând de astăzi la Happy Wedding, târg de nunți ajuns la a șasea ediție.

În acest an, evenimentul se desfășoară în noua sală de evenimente realizată la Hotel-restaurant Transilvania, unitate situată la ieșirea din Zalău spre Hereclean. Alexandra Roșu, coordonatoarea evenimentului, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că tombola organizată în cadrul târgului cuprinde premii și reduceri cu o valoare care depășește 100.000 de euro.

Târgul este organizat de echipa Smarthappyhouse în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie Sălaj. Partenerii oficiali ai evenimentului sunt firmele KulcsarConf și Tiara Luxury. Standurile sunt pregătite deja, iar târgul poate fi vizitat azi, mâine și duminică. Cântăreața de muzică populară Denisa Blaga este responsabilă cu momentele muzicale ale târgului și spune că în această seară, programul artistic este dedicat muzicii etno, mâine este ziua muzicii ușoare, iar programul de duminică va cuprinde muzică populară și mult dans. Vom reveni.

One Thought to “La Zalău a început a șase a ediție a Happy Wedding, cel mai mare târg de nunți din Sălaj”

  1. […] Zeci de producători de rochii de mireasă, costume de miri, bijuterii, încălțăminte, furnizori de servicii foto și video, barmani, DJ și artiști consacrați din Sălaj, Satu Mare, Cluj, dar și din alte județe participă începând de astăzi la Happy Wedding, târg de nunți ajuns la a șasea ediție. În acest an, evenimentul se desfășoară în noua sală de evenimente realizată la Hotel-restaurant Transilvania, unitate situată la ieșirea din Zalău spre Hereclean. Alexandra Roșu, coordonatoarea evenimentului, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că tombola organizată în cadrul târgului cuprinde premii… Citeste mai mult […]

Leave a Comment