La Spitalul Județean – Centrul de Vaccinare nr. 1 Zalău

Reprezentanți din cadrul Nucleului Județean de Coordonare, ce asigură implementarea măsurilor dispuse de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea, au efectuat astăzi o vizită la Spitalul Județean de Urgență, unde este organizat ”Centrul de Vaccinare nr. 1 Zalău”.
La întâlnire au participat subprefectul Romeo Sârca, vicepreședintele Consiliului Județean Sălaj, Claudiu Bîrsan, directorul Direcției de Sănătate Publică Sălaj, Ligia Marincaș, precum și conducerea Spitalului Județean, alături de cadrele medicale implicate în campania de vaccinare anti-COVID-19.
”Suntem pregătiți din toate punctele de vedere ca de luni, 4 ianuarie 2021, să începem campania de vaccinare și în județul Sălaj. În primă fază vor fi imunizați lucrătorii din domeniul sănătății și social, atât din sistemul public, cât și din cel privat”, a declarat subprefectul Romeo Sârca.

Alte articole

2 Thoughts to “La Spitalul Județean – Centrul de Vaccinare nr. 1 Zalău”

  1. Anonim

    Intersant spatiu.Oare dsp ar autoriza un asemenea spatiu pentru alte situatii.Cum se decontamineaza spatiul cu parchet si lambriuri.O rusine pentru sanatatea din Salaj.

  2. cetatean

    Cine-i acest individ antivaccin, conspirationist care pune mereu bete in roate autoritatilor care lupta impotriva virusului! Este o „consiliera” psd?

Leave a Comment