La furat de lemne în Tusa

Doi bărbați, cu vârste de 21, respectiv 32 de ani, domiciliați în comuna Sâg, au fost depistați după ce au furat arbori din specia „fag”. Lemnele au fost încărcate într-un autoturism aparținând unuia dintre suspecți. Furtul a avut loc sâmbătă, 4 martie, în jurul orei 11, în fondul forestier al localității Tusa.

În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt de arbori”, acte ce vor fi înaintate organelor judiciare pentru continuarea cercetărilor. Masa lemnoasă a fost ridicată în vederea confiscării. În timpul acțiunii au mai fost verificate patru transporturi de material lemnos pentru verificarea respectării prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

  • fotografie cu caracter informativ

M. S.

2 Thoughts to “La furat de lemne în Tusa”

  1. […] Doi bărbați, cu vârste de 21, respectiv 32 de ani, domiciliați în comuna Sâg, au fost depistați după ce au furat arbori din specia „fag”. Lemnele au fost încărcate într-un autoturism aparținând unuia dintre suspecți. Furtul a avut loc sâmbătă, 4 martie, în jurul orei 11, în fondul forestier al localității Tusa. În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt de arbori”, acte ce vor fi înaintate organelor judiciare pentru continuarea cercetărilor. Masa lemnoasă a fost ridicată în vederea confiscării. În timpul acțiunii au mai… Citeste mai mult […]

Leave a Comment