Judeţul este împânzit de radare

Sălăjenii, şi nu numai, care vor circula în această săptămână pe drumurile din judeţ trebuie să aibă mare grijă la pedala de acceleraţie. “Ochii” poliţiştilor vor veghea în perioada 3-8 septembrie cele mai tranzitate tronsoane de drum din Sălaj. Astfel, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean(IPJ) Sălaj, aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier vor acţiona, în intervalul menţionat, în municipiul Zalău, pe B-dul Mihai Viteazu, pe străzile Corneliu Coposu şi Gheorghe Doja. În judeţ au fost amplasate radare pe DN 1F, pe raza localităţilor Românaşi – Poarta Sălajului – Sutor – Zimbor- Sălăjeni – Sărmăşag – Bobota, Perii Vadului, Ileanda, pe DN 1C, pe raza localităţilor Ileanda-Gîlgău – Glod, pe DJ 191C-Crasna – Meseşeni, pe DJ 108G – Crasna-Vîrşolţ şi pe DN 1H- Şimleu Silvaniei-Pericei şi Şimelu Silvaniei-Nuşfalău-Ip.

De asemenea, radare au fost amplasate în oraşul Şimleu-Silvaniei, pe strada Gheorghe Lazăr şi în Jibou pe strada 22 Decembrie.
Totodată, potrivit reprezentanţilor IPJ Sălaj, pe lângă acţiunile pe linie de viteză, poliţiştii rutieri vor avea în vizor mopedele, pietonii, legalitatea transportului de persoane în regim de taxi şi legalitatea de transport marfă.

Alte articole

Leave a Comment