Ionel Ciunt, reales președinte al PSD Sălaj

În această seară, cu unanimitate de voturi, primarul municipiului Zalău și lider al social-democraților sălăjeni, Ionel Ciunt, a fost reales în funcția de președinte al PSD Sălaj. Prim-vicepreședinți ai formațiunii județene au fost aleși deputatul Florian Neaga și subprefectul Florin Florian, iar Dan Ghiurco, primarul orașului Jibou, a fost confirmat ca secretar al formațiunii politice.

Vicepreședinți sunt Sergiu Panie, Alin Opriș, Gheorghe Ardelean, Călin Cristian Forț, Alin Demle, Gheorghe Ursente, Dorin Gorgan, Eugen Lazăr, Ioan Cheșeli, Călin Bereschi, Leontin Chiș, Cristian Oros, Alexandru Bercean, Teodor Bălăjel, David Țîrlea, Anamaria Cadar, Iulia Costina, iar Dorel Man este considerat vicepreședinte în calitate de președinte al Ligii Aleșilor locali PSD. În conferința de presă organizată după încheierea alegerilor, Ionel Ciunt le-a mulțumit colegilor de partid pentru votul de încredere și a declarat că echipa PSD are dorința și determinarea ca în anul 2024, Partidul Social Democrat să fie pe primul loc la toate alegerile. Acesta este, a mai punctat Ciunt, obiectivul stabilit înaintea conferinței de alegeri și pentru asta vor munci toți cei care fac parte din PSD. La rândul său, liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, l-a felicitat pe Ionel Ciunt și a declarat că în județ a găsit și cu ocazia acestei vizite o echipă de partid sudată și determinată. În același timp, Ciolacu le-a reamintit colegilor săi că toate funcțiile pe care le dețin sunt trecătoare, iar în acest caz, cel mai important este că Zalăul este un oraș care s-a dezvoltat mult și va continua să se dezvolte.

8 Thoughts to “Ionel Ciunt, reales președinte al PSD Sălaj”

 1. […] În această seară, cu unanimitate de voturi, primarul municipiului Zalău și lider al social-democraților sălăjeni, Ionel Ciunt, a fost reales în funcția de președinte al PSD Sălaj. Prim-vicepreședinți ai formațiunii județene au fost aleși deputatul Florian Neaga și subprefectul Florin Florian, iar Dan Ghiurco, primarul orașului Jibou, a fost confirmat ca secretar al formațiunii politice. Vicepreședinți sunt Sergiu Panie, Alin Opriș, Gheorghe Ardelean, Călin Cristian Forț, Alin Demle, Gheorghe Ursente, Dorin Gorgan, Eugen Lazăr, Ioan Cheșeli, Călin Bereschi, Leontin Chiș, Cristian Oros, Alexandru Bercean, Teodor Bălăjel, David Țîrlea, Anamaria Cadar,… Citeste mai mult […]

 2. […] În această seară, cu unanimitate de voturi, primarul municipiului Zalău și lider al social-democraților sălăjeni, Ionel Ciunt, a fost reales în funcția de președinte al PSD Sălaj. Prim-vicepreședinți ai formațiunii județene au fost aleși deputatul Florian Neaga și subprefectul Florin Florian, iar Dan Ghiurco, primarul orașului Jibou, a fost confirmat ca secretar al formațiunii politice. Vicepreședinți sunt Sergiu Panie, Alin Opriș, Gheorghe Ardelean, Călin Cristian Forț, Alin Demle, Gheorghe Ursente, Dorin Gorgan, Eugen Lazăr, Ioan Cheșeli, Călin Bereschi, Leontin Chiș, Cristian Oros, Alexandru Bercean,  » Mai multe detalii […]

 3. Doru

  Ciolacu, saracu’, ce sa zica si el ca acest oras se dezvolta…! Cine zice? Un om de doi lei. El, saracu’ vine pe-aici ca aici „oamenii e mai prosti”, asa cred ei de la centru despre acest judet Zalau!!! De fapt, ei sunt cei care isi bat joc de prosti.

 4. cetatean

  Ciuntule, bateti joc in continuare de judet, fa-te ca nu vezi nimic ca cei din jurul tau fura, fac inegalitati etc.!

 5. Andrei f.

  Felicitări noii conduceri, Ciunt a demonstrat că știe să conducă un municipiu, o organizație județeană. Nu întâmplător a fost ales de două ori primar. Și va mai fi ales!

 6. Anonim

  Ceaușescu reales la al treișpelea congres….

 7. Anonim

  Dintre toți cei (re)aleși este vreo persoană nouâ ? Sau sunt tot cei batuți în cuie, lână la o nouă revoluție ?

Leave a Comment