Invitați de marcă la „Zilele medicale sălăjene”

Medici, profesori universitari, nume importante din medicina românească participă începând de astăzi la o nouă ediția din acest an a evenimentului „Zilele medicale sălăjene”.

Evenimentul este organizat de Colegiul Medicilor Sălaj și se desfășoară în perioada 21-25 martie, toate activitățile fiind programate să se desfășoare în mediul on-line. „Multe dintre prezentările cuprinse în acțiune s-au axat pe problematica pandemiei, se va discuta despre vaccinare, despre legislația medicală, dar și despre alte aspecte foarte importante.  Avem invitați importanți, îl avem ca invitat pe unul dintre primii zece neurochirurgi din lume”, ne-a declarat dr. Csakvari Alexandru, vicepreședintele Colegiului Medicilor Sălaj.

2 Thoughts to “Invitați de marcă la „Zilele medicale sălăjene””

  1. […] Medici, profesori universitari, nume importante din medicina românească participă începând de astăzi la o nouă ediția din acest an a evenimentului „Zilele medicale sălăjene”. Evenimentul este organizat de Colegiul Medicilor Sălaj și se desfășoară în perioada 21-25 martie, toate activitățile fiind programate să se desfășoare în mediul on-line. „Multe dintre prezentările cuprinse în acțiune s-au axat pe problematica pandemiei, se va discuta despre vaccinare, despre legislația medicală, dar și despre alte aspecte foarte importante.  Avem invitați importanți, îl avem ca invitat pe unul dintre primii zece neurochirurgi din lume”,  » Mai multe detalii […]

  2. Anonim

    care s numele alea asa de sonore?

Leave a Comment