Intervenţie ISU Sălaj pe E 81

Copac căzut pe şosea

Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină luni dimineaţa în jurul orelor 4.20, la intrare în localitatea Românaşi, pentru a degaja partea carosabilă a drumului E 81 de un copac prăbuşit.
Pompierii ajunşi la faţa locului, au intervenit cu moto-fierăstrăul şi au degajat în scurt timp partea carosabilă. Nu s-au înregistrat incidente sau blocaje în trafic.

Atenţie unde aruncaţi ţigara!

Pompierii jibouani au fost solicitaţi să intervină sâmbătă seara, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o ghenă de gunoi de pe strada Garoafelor din Jibou.
Cauza probabilă a incendiului a fost o ţigară aprinsă aruncată la întâmplare de către o persoană necunoscută. Din fericire incendiul a fost stins rapid neexistând pagube materiale. Aruncatul restului de ţigară aprinsă la întâmplare, pe stradă, în zone propice apariţiei unui incendiu, în păduri sau în apropierea unor zone cu pericol sporit, poate avea consecinţe deosebit de grave sau chiar tragice.

Informaţiile ne-au fost furnizate de ISU Smurd  Sălaj prin purtătorul de cuvânt Lucian Jacodi.

One Thought to “Intervenţie ISU Sălaj pe E 81”

  1. […] Pompierii jibouani au fost solicitaţi să intervină sâmbătă seara, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o ghenă de gunoi de pe strada Garoafelor din Jibou.Cauza probabilă a incendiului a fost o ţigară aprinsă …read more […]

Leave a Comment