Inginerul Cristian Crişan – din nou director la Sistemul de Gospodărire a Apelor

Cristian Crişan este din nou director la Sistemul de Gospodărire a Apelor (SGA) Sălaj. Schimbat din funcţie în urmă cu aproximativ doi ani, în luna mai a anului 2020, cu Dumitru Gorgan – tot angajat la SGA Sălaj, inginerul Cristian Crişan a fost numit din nou în funcţia de director la SGA Sălaj începând din această săptămână. În vârstă de 55 de ani, inginerul Cristian Crişan este şi președintele Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sălaj. SGA Sălaj este o subunitate a Administrației Naționale ”Apele Române” – Administrația Bazinală de Apă Someș – Tisa. Activitatea acesteia constă în aplicarea unitară a strategiei naționale în domeniul gospodăririi resurselor de apă, pe teritoriul bazinelor hidrografice Someș și Tisa, având ca principale atribuții: monitorizarea hidrologică şi de calitate a resurselor de apă; administrarea și exploatarea infrastructurii Sistemului național de gospodărire a apelor; asigurarea dezvoltării unitare a sistemului de gospodărire a apelor, gestionarea și valorificarea resurselor de apă de suprafață și subterane cu potențialele lor naturale și fondul de date din domeniu; reglementarea și controlul folosințelor de apă, al lucrărilor construite pe ape sau care au legătură cu apele și asigurarea activității de inspecție, dar și avertizarea și realizarea măsurilor de prevenire, combatere și înlăturare a efectelor inundațiilor și a poluărilor accidentale.

3 Thoughts to “Inginerul Cristian Crişan – din nou director la Sistemul de Gospodărire a Apelor”

  1. […] Cristian Crişan este din nou director la Sistemul de Gospodărire a Apelor (SGA) Sălaj. Schimbat din funcţie în urmă cu aproximativ doi an  » Mai multe detalii […]

  2. Anonim

    PAI ASTA E SUPER MAN/?????DACAE DIRECTOR (PRIN CONCURS CUM AR FI NORMAL) LA APELE ROMANE,ATUNCI SA LASE FUNCTIA DE DIRECTOR LA AJVPS SALAJ LA ALTUL CARE SA O OCUPE PRIN CONCURS ORGANIZAT LEGAL;CE TARA E ASTA IN CARE UNUL POATE MANCA 3 PITE SI ALTII NU AU LOC IN TARA ACESTIA???????

  3. Anonim

    Romania,bre.N-ai auzit de ea?E vestita peste mari si tari pentru „apucaturile” astea

Leave a Comment