Șipot, poate cea mai frumoasă cascadă din Sălaj, inclusă într-un program turistic

Cascada Șipot , punct de atracție turistică aflat pe teritoriul comunei Buciumi, va fi inclusă într-un program de promovare și dezvoltare a turismului la nivel local.

Primarul comunei Buciumi, Eugen Lazăr, ne-a declarat că zona are un potențial turistic real, iar planurile administrative în zonă sunt unele concrete, vizat fiind drumul de acces, dar și alte facilități pentru potențialii turiști. În apropiere a fost amenajat și un foișor. Locul este unul care surprinde atât vara, dar și iarna, aici ajungând anual vizitatori din Sălaj și județele învecinate.

Foto: Valentina Mureșan

One Thought to “Șipot, poate cea mai frumoasă cascadă din Sălaj, inclusă într-un program turistic”

  1. […] Cascada Șipot , punct de atracție turistică aflat pe teritoriul comunei Buciumi, va fi inclusă într-un program de promovare și dezvoltare a turismului la nivel local. Primarul comunei Buciumi, Eugen Lazăr, ne-a declarat că zona are un potențial turistic real, iar planurile administrative în zonă sunt unele concrete, vizat fiind drumul de acces, dar și alte facilități pentru potențialii turiști. În apropiere a fost amenajat și un foișor. Locul este unul care surprinde atât vara, dar și iarna, aici ajungând anual vizitatori din Sălaj și județele învecinate.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment