Infectată cu coronavirus, a mințit la internarea în spital

O persoană diagonsticată cu noul virus Covid-19 este cercetată de procurori pentru fals în declarații. Potrivit procurorilor sălăjeni, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău s-a înregistrat în cursul zilei de luni – 13 aprilie, un doasar penal privind săvârșirea infracțiunii de fals în declarații, prevăzută de articolul 326 alineat 1 și 2 Cod penal, constând în aceea că la data de 1 aprilie, o persoană cu ocazia internării la Spitalul Municipal de Urgență Zalău a declarat personalului medical, în mod nereal, faptul că nu a fost plecată în străinătate și nici nu a intrat în contact cu persoane aflate sau întoarse din străinătate, fiind ulterior diagnosticată cu Covid – 19. Astfel, în 9 aprilie, dată fiind complexitatea cauzei, prin prisma gravității faptei, dosarul a fost preluat și înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Alte articole

14 Thoughts to “Infectată cu coronavirus, a mințit la internarea în spital”

 1. Anonim

  Ar trebui reținuta persoana si arestata ulterior preventiv !!! Dar ii complicat!!!

  1. Vlad

   Sa stii ca dupa ce isi revine asa ar trebui facut . Prea multi inconstienti de astia au fost ultima perioada.
   ma intreb daca au facut teste la doctori asistente , alti pacienti, sper sa nu fi infectat si alte persoane

 2. Surd Anita

  Încă o data se demonstrează ca educația lipsește cu desăvârșire…

  1. Anonim

   Tare prost tre sa fii sa ti infectezi familia prieteni pers medical . De ce sa minti cand viata ta si a altor persoane este in pericol?

 3. Anonim

  Dar dacă ești mare director în primărie și crezi că nimic nu te poate atinge?

  1. Vlad

   Despre ea e vorba? chiar atat de idioata sa fie?

  2. Anonim

   Nu despre ea e vorba, da e ok.. tu pune botu!

   1. Vlad

    Se afla totul stai linistit. Aflam si ce a facut proasta

  3. Anonim

   Exact.. daca o autoritate din primărie minte că ar fi fost în străinătate, la ce sa te aștepți din partea celor cu educatie mai puțină??

 4. Anonim

  Ar trebui cercetata si pentru zadarnicirea combaterii bolilor pentru ca a fost si la serviciu.

 5. Bond. J.

  Mariana cuibush directoarea economică de la primărie….cine stie câte persoane a îmbolnăvit cu covid19. Să-i fie rușine și să fie pedepsită așa cum prevede legea.

 6. Anonim

  Conducerea primariei ar trebui sa raspunda in solidar oentru ca au stiut toti dar nu au luat nici o masura.Se spune ca in urma anchetei epidemiologice 82 de persoane ,majoritatea din primarie ar trebui sa fie in izolare.Ar trebui,dar tacere totala!

 7. XxxL

  Stai linistit ca doamnă mariana cuibus si-a băgat la izolare câțiva colegi de aproape 14 zile . De ce să stea ea 14 zile la izolare….nu mai bine stă colegii ei cu familiile lor. Sa-ti fie rusine mariana cuibus ..te-ai comportat ca o infractoare….

 8. Anonim

  Nu s-a putut musamaliza minciuna respectivei directoare de primarie, se pare ca procurorul nu a vrut sa fie convins, ramane de vazut ce va spune judecatorul. Ce spune seful suprem dl. Ciunt, sau nu-l intereseaza subiectul?

Leave a Comment