Incendiu la Șimleu. 200 de persoane evacuate

Nu mai puțin de 200 de persoane, angajați ai unei fabrici din Șimleu, au fost evacuate dintr-o hală a unui operator economic din localitate. Și asta din cauza unui incendiu izbucnit în cursul zilei de marți – 14 ianuarie, în jurul orei 14, la un punct de transformare, în incinta unui operator economic. La fața locului, pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii Secției Șimleu din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (ISU) ”Porolissum” Sălaj. „Incendiul se manifestă, prin degajare mare de fum, la un punct de transformare din interiorul unei hale a op. economic. Au fost evacuate aproximativ 200 de persoane. Alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă de către Electrică, iar incendiul a fost lichidat rapid, și se intervine pentru degajarea fumului. Până în acest moment nu au fost identificate persoane care să necesite îngrijiri medicale”, au precizat de la fața locului reprezentanții ISU Sălaj.

Foto cu caracter informativ

5 Thoughts to “Incendiu la Șimleu. 200 de persoane evacuate”

 1. Anonim

  ce stirea DRACULUI ?
  -FABRICA DE CE ?
  -HALA ???
  operator economic?

 2. Anonim

  Augusta, unde ai învățat să dai doar jumătăți de ştiri? Sau la tine ştirile trebuie să fie sub „acoperire”.

 3. Anonim

  In Simleu sigur asavse vrea, nimic sa nu se afle, va iesi primarul sa se laude ca a rezolvat problema, Doamne ajuta la mai bine

 4. Alfaman

  „La un punct de transformare” :)))

 5. Anonim

  Doamna Augusta, nu mai induceti lumea in eroare. Nu a fost nimic grav si poza nu e de la acel eveniment! Parca aveti ceva cu orasul Simleu! Ati mai publicat recent un articol prin care ati indus lumea in eroare!

Leave a Comment