Incendii în week-end la Șimleu Silvaniei și Mineu

Potrivit comunicatului de presă emis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj (ISU Sălaj), în data de 1 iulie s-au produs două incendii puternice. Incediul din Șimleu Silvaniei s-ar fi produs de la jarul căzut din sobă pe materiale combustibile. Focul a fost stins rapid, dar casa a ars în proporție de 80%.

Potrivit datelor furnizate de ISU Sălaj, al doilea incendiu s-a produs pe un teren aflat în Mineu. În acest caz, motivul incendiului l-a constituit utilizarea focului pentru igienizarea lotului de teren. Flăcările au ars aproximativ 20 mp de vegetație uscată și resturi menajere.

One Thought to “Incendii în week-end la Șimleu Silvaniei și Mineu”

  1. […] Potrivit comunicatului de presă emis de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj (ISU Sălaj), în data de 1 iulie s-au produs două incendii puternice. Incediul din Șimleu Silvaniei s-ar fi produs de la jarul căzut din sobă pe materiale combustibile. Focul a fost stins rapid, dar casa a ars în proporție de 80%. Potrivit datelor furnizate de ISU Sălaj, al doilea incendiu s-a produs pe un teren aflat în Mineu. În acest caz, motivul incendiului l-a constituit utilizarea focului pentru igienizarea lotului de teren. Flăcările au ars… Citeste mai mult […]

Leave a Comment