În Zalău, poliţiştii au împărţit măşti de protecţie

Polițiștii sălăjeni împreună cu polițiști locali și jandarmi au desfășurat în cursul zilei de miercuri, 13 octombrie, o acțiune de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 în municipiul Zalău. Oamenii legii s-au deplasat în zonele cu trafic pietonal intens: în centrul municipiului, piața agroalimentară, dar și în centrul comercial, unde au purtat discuții cu cetățenii informându-i cu privire noile reglementări.

De asemenea, aceştia-le-au recomandat cetăţenilor să respecte normele impuse de autorități, distanțarea fizică și să poarte masa de protecție. Cu această ocazie, polițiștii au înmânat cetăţenilor și măști de protecție persoanelor. În ultimele două zile, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău și cei ai secției arondate, în urma acțiunilor întreprinse, au aplicat peste 150 de sancțiuni contravenționale, pentru diferite încălcări ale normelor legale în vigoare. Pe această cale, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, reamintesc cetățenilor, că portul măștii de protecție devine obigatoriu în toate spațiile publice deschise, atunci când incidența cumulată în ultimele 14 zile depășește 6 la mia de locuitori.

“Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică, pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților, pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus. Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă! Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare!”, este mesajul transmis de poliţişti cetăţenilor.

One Thought to “În Zalău, poliţiştii au împărţit măşti de protecţie”

  1. Anonim

    Adică trei în unu. Ce putea face unul singur, la noi trebuie să facă trei.

Leave a Comment