În două zile, aproape 600 de contravenţii constatate de poliţişti

Poliţiştii sălăjeni au demarat începând cu 1 aprilie o serie de acţiuni privind combaterea infracţionalităţii de natură economică, prevenirea infracţiunilor cu violenţă şi a furturilor, precum şi combaterea infracţionalităţii stradale. În doar două zile, oamenii legii au constatat nu mai puţin de 17 infracţiuni şi 597 de contravenţii, valoarea amenzilor aplicate fiind de aproximativ 113.175 de lei.

Potrivit informaţiilor primite de la biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, acţiunile, organizate la nivel naţional, au ca scop asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică în perioada premergătoare Sfintelor Sărbători ale Paştelui Ortodox şi Catolic şi participă poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigare a fraudelor, transporturi şi intervenţie rapidă din cadrul unităţilor teritoriale.

3 Thoughts to “În două zile, aproape 600 de contravenţii constatate de poliţişti”

  1. Loz in plicuit

    Mai multe decat dau boactarii lui Hortvat de la militzia locala in 9 luni!

  2. Anonim

    Tampitule, este vorba de sanctiuni aplicate la nivel national!!!!!!!!

  3. finante

    Ce contraventii au dat militienii lui peste pentru infractiuni economice sau pentru furturi ???? Sintem tot pe vremea lui Ceausescu cu raportari de productii record la hectar!!!

Leave a Comment