În doar câteva ore, zeci de amenzi aplicate de polițiști pe drumurile din Sălaj

Aproape 80 de amenzi în valoare de peste 22.000 de lei au aplicat polițiștii rutieri, în doar câteva ore, în cadrul unei acțiuni desfășurate în cursul zilei de marți, 30 august, pentru prevenirea și combaterea conducerii sub influența alcoolului, a substanțelor psihoactive și a excesului de viteză.

Oamenii legii au acționat în municipiul Zalău și localitățile Hereclean, Badon, dar și Crișeni. Aceștia au testat cu aparatele 164 de șoferi, iar doi dintre aceștia au fost depistați sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, cinci conducători auto au rămas o perioadă fără permisele de conducere pentru conducere sub influența alcoolului, depășirea limitei legale de viteză cu peste 50km/h și depășire neregulamentară.

La volan, fără permis

Polițiștii au întocmit și un dosar penal după ce au depistat în trafic, pe bulevardul Mihai Viteazu din Zalău, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Chieșd, care nu poseda permis de conducere.

În total, au fost aplicate 75 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 22.000 de lei și au fost retrase trei certificate de înmatriculare pentru inspecție tehnică periodică expirată. Acțiunile vor continua și în perioada următoare!

One Thought to “În doar câteva ore, zeci de amenzi aplicate de polițiști pe drumurile din Sălaj”

  1. […] Aproape 80 de amenzi în valoare de peste 22.000 de lei au aplicat polițiștii rutieri, în doar câteva ore, în cadrul unei acțiuni desfășurate  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment