În arest după ce a condus cu permisul anulat

Un zălăuan în vârstă de 29 de ani a fost arestat preventiv pe o perioadă de 15 zile, fiind acuzat de către procurori că a condus un autovehicul pe drumurile publice deşi avea permisul anulat şi că, mai apoi, a refuzat să se supună recoltării probelor biologice ori testării aerului expirat în vederea stabilirii alcoolemiei.
Liviu-Mirel R. este cercetat penal după ce în ziua de 15 septembrie, în jurul orei 9, aflat în stare de ebrietate ca urmare a consumului mare de alcool din noaptea precedentă, s-a urcat la volanul unei maşini pe strada Simion Bărnuţiu, din Zalău. În timp ce se îndrepra spre Spitalul Judeţean, a fost observat de către un martor, care a sunat la 112 şi i-a anunţat pe oamenii legii.
„Când bărbatul a vrut să intre cu autoturismul pe strada Sfânta Vineri, a fost blocat de maşina poliţiei. Inculpatul a încercat să dea înapoi ca să scape, dar în cele din urmă a abandonat maşina şi s-a ascuns într-un local din zonă, aruncând cheile. Prins de poliţişti, a negat că el a fost cel care a condus maşina”, ne-a declarat judecătorul Dana Puiu, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Zalău.

Alte articole

Leave a Comment