În aburi de alcool la volan, un zălăuan a făcut “popice” două mașini și s-a oprit într-un parapet  

Cu o alcoolemie de 1 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost depistat conducând în trafic, un bărbat de 63 de ani, din municipiul Zalău. În timp ce se deplasa la volan pe Drumul Județean 108 A, prin localitatea Prodănești, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, într –o curbă la stânga a intrat acroșat două autoturisme care se aflau parcate regulamentar în afara părții carosabile, după care a intrat într-un  parapet de pe marginea drumului. Evenimentul s-a produs joi, 10 octombrie., la ora 16.30 și s-a soldat cu pagube materiale. Șoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind pozitiv. Cel în cauză avea o alcoolemie de 1,06 mg /l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru infracțiunea de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

 

Foto cu caracter informativ

Alte articole

3 Thoughts to “În aburi de alcool la volan, un zălăuan a făcut “popice” două mașini și s-a oprit într-un parapet  ”

 1. Anonim

  Telefonul e de vina!

 2. Anonim

  legea e de vina ! este prea blanda !
  arst 2-3 zile si amenzi car a-l suture kalumea ! cel putin venitul lui pe 1-2 luni de zile, sa vada ca alcoolul este foarte scump la volan ! si permis anulat vara posibilitate de a mai da pentru el cel putin 2-5 ani, in functie de alcoolul din sange !!!

 3. Anonim

  de ce betivi asti nu sunt inchis cel putin 24 de ore? cu infractorii de drept comun, poate au o experienta pe care sa o tina minte sub aburii alcoolului 🙂

Leave a Comment