Hoţi prinşi în flagrant

Trei tineri, între care şi un minor de 13 ani, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, după ce poliţiştii sălăjeni i-au identificat că sunt autorii mai multor furturi comise în judeţ. Doi dintre autori au fost prinşi în flagrant de oamenii legii.
Potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii IPJ Sălaj, unul dintre tineri, Sergiu V., de 26 de ani, din Domnin, este suspectat că a intrat în locuinţa unei consătene şi a furat bunuri în valoare de 300 de lei. Acesta a fost identificat vineri de către poliţiştii din Someş Odorhei, însă prejudiciul nu a fost recuperat. Pe numele acestuia au fost întocmite actele începerii urmăririi penale pentru infracţiunea de furt calificat.
Un alt doilea suspect este minorul Alin P., de 13 ani, din Pericei, care a fost prins sâmbătă de poliţişti şimleuani în timp ce se deplasat cu o bicicletă pe o stradă din Şimleu Silvaniei, pe care a furat-o cu puţin timp înainte din curtea unui imobil din oraş. Bicicleta furată a fost recuperată şi restituită proprietarului. În aceeaşi zi, poliţiştii din Şimleu Silvaniei l-au în flagarant pe S. Laslo, de 36 de ani, din Şimleu Silvaniei, care transporta cu un cărucior şapte grinzi din brad, pe care le furase din Parcul Cetăţii. Prejudiciul, în valoare de 150 de lei, a fost recuperat. În ambele cause se efectueză cercetări pentru furt.

Alte articole

Leave a Comment