Hoţi cercetaţi în libertate

Un bărbat de 47 de ani din Jibou este cercetat de către poliţişti, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de furt calificat. După cum au explicat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, poliţiştii jibouani s-au sesizat din oficiu despre faptul că Marcel B., din localitate, a sustras, în perioada 14-18 martie, din incinta unei societăţi comerciale, cantitatea de 215 kilograme ţeavă, pe care a transportat-o la domiciliu. „Prejudiciul în valoare de 824 lei a fost recuperat în totalitate şi predat administratorului societăţii, iar pe numele bărbatului, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat”, a menţionat sursa citată.
Tot în această perioadă, poliţiştii Formaţiunii de Investigaţii Criminale, au identificat autorul într-un dosar penal rămas iniţial cu autor necunoscut. Este vorba de Cristian R., în vârstă de 43 ani, care la finele săptămânii trecute, a furat din anexa unei locuinţe o bicicletă în valoare de 250 lei. Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Alte articole

One Thought to “Hoţi cercetaţi în libertate”

  1. raluca

    În orice problemă există o oportunitate!!!Cautam parteneri retea Marketing Mondial!!Începe ziua făcând,mai întâi, ordine… în gândurile tale. Asta fac liderii adevărați! Abia după ce îți este clar ce vrei SĂ FACI, SĂ FII și SĂ OBȚII, ACȚIONEAZĂ! !! Locuri de Munca – Operator OnLine ! Solutii Ingenioase pentru Combaterea Crizei Economice din Romania ! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc Piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Se asigura training gratuit sub forma unor lectii pe e -mail, la sfarsitul acestor cursuri puteti CONTINUA sau va puteti RETRAGE. Exclusiv compania ofera si scrisoare de recomandare dupa minim 3 luni de activitate ! Proiectul vizeaza piata Nationala si Americana de carte electronica. Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul “INFO” la adresa de email : raluca.dinu01@yahoo.com

Leave a Comment