Grevă de avertisment și în școlile din Sălaj

Sindicatele din învățământ au anunțat declanșarea grevei de avertisment în școlile din întreaga țară. Acțiunea de protest va avea loc și în județul nostru, potrivit profesorului Vasile Sîrb, președintele Sindicatelor Libere din Învățământ Sălaj. Greva se va desfășura miercuri, 17 mai, între orele 11 – 13. Conform sindicaliștilor, în școlile în care va avea loc greva, copiii vor fi supravegheați dar nu vor avea loc activități. De asemenea, în data de 22 mai va fi declanșată greva generală în instituțiile de învățământ unde există membri de sindicat. Principalele revendicări ale sindicaliștilor vizează majorarea salariilor, plata orelor suplimentare și acordarea altor drepturi.

3 Thoughts to “Grevă de avertisment și în școlile din Sălaj”

  1. Anonim

    Ca-n 2005, guvernanții să-i pună pe cei cu pensii speciale să predea !

  2. […] Sindicatele din învățământ au anunțat declanșarea grevei de avertisment în școlile din întreaga țară. Acțiunea de protest va avea loc și în județul nostru, potrivit profesorului Vasile Sîrb, președintele Sindicatelor Libere din Învățământ Sălaj. Greva se va desfășura miercuri, 17 mai, între orele 11 – 13. Conform sindicaliștilor, în școlile în care va avea loc greva, copiii vor fi supravegheați dar nu vor avea loc activități. De asemenea, în data de 22 mai va fi declanșată greva generală în instituțiile de învățământ unde există membri de sindicat. Principalele revendicări ale… Citeste mai mult […]

  3. Anonim

    La distracție cu voi. Nu contează că în urma muncii voastre un absolvent de liceu nu știe să-și scrie corect numele sau cine a fost M.Eminescu.

Leave a Comment