Gestul unui zălăuan după ce a găsit 1.400 de lei într-un bancomat

Un bărbat în vârstă  de 48 de ani a găsit 1.400 de lei într-un ATM din municipiul Zalău. El a predat banii poliţiştilor, care au stabilit că erau a unei femei de 66 de ani, din municipiul Zalău. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Sălaj, la finalul săptămânii trecute la Poliţia Municipiului Zalău s-a prezentat un bărbat de 48 de ani, din municipiul Zalău, care a predat suma de 1,400 de lei, despre care a declarat că a găsit-o în fanta unui ATM din Zalău. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat proprietara banilor, mai exact luni – 16 decembrie, şi i-au restituit, iar pe bărbatul care a dat dovadă de spiritul civic l-au felicitat.

Alte articole

3 Thoughts to “Gestul unui zălăuan după ce a găsit 1.400 de lei într-un bancomat”

 1. Securistii erau niste blanzi copilasi

  Daca nu preda banii, cetateanul avea dosar penal, era inregistrat pe camera de luat vederi. In democratie, cetateanul este mult mai urmarit decat in socialism !

  1. Anonim

   Foarte bin,oamenilor cinstiti,nu le este teama ca vor fi urmariti.

 2. un votant al lui jon ratiu,constantinescu,basescu.

  afara din toate partidele mai vechi si mai noi a celor ce au lucrat in Securitate ,politie aarmata in timpul revolutiei sau loviturii de stat .sa se anuleze alocatia de 200 lei de la bugetari si vaucerelor de vacanta pt.a se construe spitale-gradinite modernizari a scolilor de la sate si commune,reducerea parlamentarilor la 100 senatori I 200 de deputati reducerea consilierilor din camere si judete primariile orasenesti si municipal primarii care nu pot lucre fara ei sasi dea demisia ca incompetenti,aegeri intron singur tur daca dreapta nu se pot aduna pentru acelasi scop tentru a invinge ciuma rosie sa cistige cima rosie.

Leave a Comment