Gabriel Terheș, noul inspector-șef al Poliției sălăjene

Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj are, începând de miercuri, un nou inspector-șef împuternicit. Prin Ordinul șefului Poliției Române, Terheș va ocupa această funcție timp de șase luni. Pe funcția de adjunct al șefului IPJ Sălaj, pe segmentul de ordine publică,  a fost numit Aurel Știrb, cel care IPJ Sălaj din luna septembrie a anului trecut până în prezent. Împuternicit pe linii de investigații criminale va fi, în continuare, Călin Rolnic. La ședința de investire în funcția de împuternicit la comanda IPJ Sălaj a lui Gabriel Terheș, ședință desfășurată miercuri la sediul IPJ Sălaj, a participat și adjunctul șefului Inspectoratului General al Poliției Române, comisarul șef Florian Dragnea. Noul șef imputernicit la comanda IPJ Sălaj, Gabriel Terheș, are 47 de ani, o experiență vastă în activitate, absolvent de studii tehnice la Cluj și licențiat în științe juridice.

5 Thoughts to “Gabriel Terheș, noul inspector-șef al Poliției sălăjene”

 1. Anonim

  Cum, are 47 de ani și încă n-a ieșit la pensie?

 2. Licentiat in stiinte juridice?!

  Asta inseamna ca a terminat Facultatea de Drept, ceea ce e fals. A facut eventual un curs la V Goldis.

 3. Adica au facut rocada...

  6 luni unul, 6 luni altul, pana iese unul din ei la pensie.

 4. Anonim

  @ 11:54
  Rocadă, zici? Te referi la rocada între cumpărătorii de la „Spiru Haret” SRL și „Vasile Goldiș” SRL, privatele cu cel mai mare succes la politicieni?

 5. ANONIMA

  Daca si pe adjunctul IGPR il cheama Dragnea,e clara linia pe care vin promovarile.Sint promovati de jos in sus ca rezultate la examen.Merge bine Romania ! Vai de noi.

Leave a Comment