Fostul primar din Crasna, numit șef la “Pază Obiective şi Intervenţie”

Pop Emeric, fostul administrator public al județului în perioada 2016-2020, dar și fost primar al comunei Crasna în perioada 2000-2016, va prelua conducerea societății de “Pază Obiective şi Intervenţie”, societate aflată în subordinea Consiliului Județean (CJ) Sălaj. Numirea lui Pop Emeric în funcția de director la firma de pază a CJ Sălaj este cuprinsă într-un proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței extrordinare de CJ de vineri, 26 februarie, după ce fostul șef, Adrian Budușan a renuțat, chiar la începutul acestei săptămâni, la funcția de director. “Având în vedere situația creată ca urmare a renunțării la calitatea de administrator al societății, pentru asigurarea continuității activității la nivel decizional propunem numirea, pe perioadă nedeterminată, în funcția de administrator al SC Pază Obiective și Intervenție SRL a domnului Pop Emeric, angajat în funcția de șef serviciu în cadrul societății”, se arată în proiectul de hotărâre a CJ Sălaj. Societatea cu răspundere limitată, „Pază Obiective şi Intervenţie”, a fost înființată  printr-o hotărâre de CJ în anul 2010 prin reorganizarea Direcţiei de Pază, Protocol şi Administrativ Sălaj.

Alte articole

9 Thoughts to “Fostul primar din Crasna, numit șef la “Pază Obiective şi Intervenţie””

 1. Anonim

  Totusi ce pregătire au acești oameni de pot ocupa orice functie. Noi restul care facem școli nu găsim un loc de munca. Aici doar politic se discuta? Sa va fie rusine…. începând cu partidele si terminând cu acești trăitori care ajung în posturi pusi doar si doar politic

  1. Anonim

   Oare mă înșel? Pentru a deține o funcție de conducere în cadrul unei societăți specialitate de pază nu este nevoie de avizul poliției?

 2. Anonim

  Cat le mai puteți da UDMR dacă au sărit gardul,sa va fie rușine d-l Dinu.

 3. Anonim

  Da’ cu Budu ce-ati avut?

 4. Anonim

  Si-a dat demisia ?Oare de ce ,daca se stia ”curat” ? Prietenii stiu de ce !
  Iar despre noua propunere ce sa zic……..Mai bine nu zic.

 5. Anonim

  ASTIA CA SE MENTINA LA PUTERE NE VAND PE NOI TOTI PT INTERESELE LOR. RUSINEEE!

 6. Anonim

  Traiasca pensionarii si cumulul pensiei cu salarul de la stat!

 7. Anonim

  Budusan ce functie a primit, sa nu fie foarte suparat?

 8. Asa nu

  Mai aveti de impartit functii ?Cand se va ocupa Consiliul Judetean de cornul copiilor di scoli? Consiliul Bihor imparte deja cornuri in scoli.

Leave a Comment