Fostul președinte al Tribunalului Sălaj, Monica Kende, s-a pensionat

Președintele Tribunalului Sălaj, Monica Kende, și-a încheiat activitatea pe care o desfășura în calitate de președinte al Tribunalului Sălaj, prin pensionare, odată cu prima zi a acestui an. Președintele României, Klaus Iohannis a semnat, în ultimele zile ale anului 2018,  decretul privind eliberarea din funcţia de judecător, delegată în funcţia de preşedinte al Tribunalului Sălaj a Monicăi Kende, prin pensionare, la data de 1 ianuarie 2019. Monica Kende este judecător din 1 octombrie 1993, începându-şi activitatea la Judecătoria Zalău. În 1 ianuarie 2000 a dobândit gradul de judecător de tribunal, iar din 1 aprilie acelaşi an a devenit magistrat la Tribunalul Sălaj. Ea a câștigat președinția Tribunalului Sălaj în anul 2015. În urma concursului organizat de Institutul National al Magistraturii, la sfârșitul anului trecut, pentru numirea în funcțiile de conducere la curțile de apel, tribunale și judecătorii, judecătorul Ioana-Diana Hodiș este noul președinte al Tribunalului Sălaj. Ioana Diana Hodiș a ocupat, din 2016, funcția de vicepreședinte al Tribunalului Sălaj.

 

 

Alte articole

7 Thoughts to “Fostul președinte al Tribunalului Sălaj, Monica Kende, s-a pensionat”

 1. Cum s-a pensionat?!

  Pai are abia vreo 49-50 de ani. Stiu ca doar am fost in clase paralele la Mate-Fizica.

 2. Si magistratii ies de tineri la pensie speciala?!

  Ca si politistii?! Pe langa ca-i speciala (mare), mai e si lunga.

 3. Anonim

  N-o cunosc nici din auzite, mi se pare inechitabil să iasă la pensie pe la 50 de ani, după doar 25 de ani lucrați, pe cînd un profesor iese la 65 de ani, cu peste 40 de ani lucrați și o pensie de 10 ori mai mică, la același nivel de studii. Să nu mi se îndruge texte justificative cu salarii mari ca să nu fie tentați la mită, că asta ar însemna că ar avea o conștiință slabă, dubioasă, tocmai ei!

 4. Anonim

  La CEDO si la Tribunalul International Penal vezi judecatori de cca. 60-70 de ani.La noi se pensioneaza la varful de capacitate si experienta la 50 de ani cu pensie care ii irita pe majoritatea cu pensie medie de 1300 lei.
  Se zice ca pensia medie la fosti magistrati in Salaj este de peste 15.000 lei.
  Pe langa aceasta pensie apropape toti se fac avocati,sa-si mai rotunjeasca veniturile amarate.

 5. Anonim

  e buna de consilier la securistul tibor mark

 6. Nu cred ca merge de consilier la securistu'

  Mai degraba cred ca intra in avocatura (sa mai puna ceva la pensia aia de toata „jena”), ca nu ii trebuie decat un interviu. De obicei asa fac judecatorii/procurorii cand ies la pensie de tineri.

 7. Anonim

  Cu o pensie de peste 20 mii lei poate trai mult si bine. Consecintele functiei se vor vedea cand romanul o sa fie destept!

Leave a Comment