Florin Răcoare va fi condus marți pe ultimul drum

Zălăuanul pentru salvarea căruia mii de români s-au mobilizat, timp de aproape un an, va fi condus pe ultimul drum marți, 30 ianuarie, slujba înmormântării urmând să aibă loc la Cimitirul din Zalău. Cei care doresc să își ia rămas bun de la Florin Răcoare o pot face mâine, de la ora 13, la capela cimitirului din municipiu, a anunțat familia acestuia.

Florin a încetat din viață în urma complicațiilor suferite, fiind vorba de infecții repetate, cauzate de teribila maladie de care suferea, leucemie mieloidă acută, diagnostic pe care medicii i l-au pus în primăvara anului trecut. De atunci și până la jumătatea lunii ianuarie 2018, el şi-a petrecut cea mai mare parte a timpului într-o clinică din Italia, acolo unde s-a și sperat că va avea loc operația care i-ar fi putut salva viața.

Din păcate, intervenţia chirurgicală nu a mai avut loc, infecţiile repetate pe care tânărul le-a făcut în ultimele luni făcând imposibilă efectuarea acestei operații. În urmă cu două săptămâni, el a revenit în România, sperând să învingă toate complicațiile pentru a se putea întoarce în Italia în vederea efectuării transplantului. Vineri noaptea, însă, în ciuda forței cu care s-a luptat în tot acest timp, trupul lui Florin a cedat în fața bolii.

 

 

Leave a Comment