Florin Dârjan, sălăjeanul care a intonat Imnul României aproape de nori

Sub coordonarea sălăjeanului Florin Dârjan, subofițer în cadrul Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania” Șimleu Silvaniei, o echipă de militari a marcat astăzi Ziua Imnului României la o înălțime de aproape 2.000 de metri, în vârf de munte.

Un grup de militari din cadrul Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania” și reprezentanți ai Asociației Voluntarilor „Invictus” au desfășurat o acțiune de celebrare a acestui eveniment prin ascensiunea pe vârful Toaca din munții Ceahlău, aici intonând Imnul Național. Este deja o acțiune de tradiție, care a început în anul 2014 cu vârful Moldoveanu și care s-a desfășurat de fiecare dată pe un alt vârf muntos, arborând drapelul sau intonând Imnul Național pe cele mai importante vârfuri muntoase din România. Potrivit coordonatorului acțiunii, subofițerul Florin Dârjan, scopul acțiunii este de promovare a simbolurilor naționale, a simțământului de patriotism, dar și a drumețiilor în zonele muntoase din țara noastră.

Foto: Florin Dârjan

One Thought to “Florin Dârjan, sălăjeanul care a intonat Imnul României aproape de nori”

  1. […] Sub coordonarea sălăjeanului Florin Dârjan, subofițer în cadrul Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania”, o echipă de militari a marcat astăzi Ziua Imnului României la o înălțime de aproape 2.000 de metri, în vârf de munte. Un grup de militari din cadrul Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania” și reprezentanți ai Asociației Voluntarilor „Invictus” au desfășurat o acțiune de celebrare a acestui eveniment prin ascensiunea pe vârful Toaca din munții Ceahlău, aici intonând Imnul Național. Este deja o acțiune de tradiție, care a început în anul 2014 cu vârful Moldoveanu și care… Citeste mai mult […]

Leave a Comment