Fetiţă de nouă ani, rănită grav în Zalău

Un grav accident de circulaţie a avut loc, în după-amiaza zilei de duminică, 25 octombrie, pe bulevardul Mihai Viteazu, din municipiu. Două persoane au fost rănite şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 16,30 şi a fost provocat de un conducător auto din municipiu.
Potrivit informaţiilor primite de la biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Săla, un bărbat, în vârstă de 40 ani, din Zalău, în timp ce conducea autoturismul pe direcţia menţionată, din cauza nepăstrării unei distanţe corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de Bogdan C., a intrat în coliziune cu acesta.
În urma impactului, pasagerele din autoturismul condus de bărbatul de 40 ani au fost rănite şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. O copilă de nouă ani, din Zalău, a fost rănită grav, iar mama ei, o femeie de 45 ani, a fost rănită uşor.
Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv, respectiv 1,03 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.
Potrivit sursei citate, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care are o alcoolemie peste limita legală.

One Thought to “Fetiţă de nouă ani, rănită grav în Zalău”

Leave a Comment