Femeie de 80 de ani, atacată de câini

Simțindu-se în pericol din pricina unor câini, o femeie în vârstă de 80 de ani a cerut sprijin prin apel la numărul de urgență 112. La fața locului au intervenit jandarmii. După cum au explicat reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Sălaj, incidentul a avut loc la finalul săptămânii trecut, mai exact sâmbătă – 2 mai, în jurul orei 9, pe un teren agricol de pe raza localității Mal, comuna Sâg. Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat la fața locului stabilind faptul că doi câini, lăsați liberi și nesupravegheați de stăpân, s-au manifestat agresiv față de persoana vârstnică, fără a-i cauza acesteia vătămări corporale. Proprietarul câinilor a fost identificat și sancționat contravențional conform Legii 61/1991, sanctionarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice ”pentru lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta pericol pentru persoane sau bunuri”.

3 Thoughts to “Femeie de 80 de ani, atacată de câini”

 1. Anonim

  Si pana a anuns jandarmii,cainii au stat potoliti? Si ca femeie de 80 de ani ce cauti afara?nu am nimic cu femeia….eu is curios de rabdarea cainiilor…:-)))

  1. Anonim

   ai mintea hodinita !

 2. Anonim

  exista cadru legal care reglementeaza multe aspecte tinand de modul in care trebuie tinuti/crescuti caini, si din pacate in 99,99% din cazuri nu se respecta legea ! La nivelul primariile, a dsvsa, DSP si multe alte institutii, nu se cunoste aceasta legislatie ! Daca mergi la tara, peste 90% din caini sunt lasati liberi in afar proprietatii, chiar daca sunt periculosi ! Nci 1% din caini nu sunt castrati, asa cum cwere legea ! Peste jumtate nu sunt cipati, vacinati si tratati !

Leave a Comment