Exercițiu. Patru oameni, salvați de pompierii sălăjeni

La sediul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Porolissum” Sălaj a avut loc miercuri o instruire privind utilizarea autospecialei de transport personal și victime multiple (ATPVM), la activitate participând asistenții medicali din UPU-SMURD și personalul paramedical din cadrul Detașamentului Zalău.

„În cadrul activității a fost simulată o situație de urgență în urma cărei echipa medicală  a intervenit pentru salvarea  a patru victime care au fost  transportate la spital cu ajutorul acestei noi autospeciale care a intrat în dotarea pompierilor sălăjeni. Autospeciala va ajuta semnificativ atât la transportul medicalizat al victimelor (patru) care vor fi evacuate din zonele afectate (dezastre, accidente cu victime multiple etc), cât și la transportul personalului medical și a personalului operativ la locul de desfășurare al misiunilor”, se arată într-un comunicat al pompierilor sălăjeni.

One Thought to “Exercițiu. Patru oameni, salvați de pompierii sălăjeni”

  1. […] La sediul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Porolissum” Sălaj a avut loc miercuri o instruire privind utilizarea autospecialei de transport personal și victime multiple (ATPVM), la activitate participând asistenții medicali din UPU-SMURD și personalul paramedical din cadrul Detașamentului Zalău. „În cadrul activității a fost simulată o situație de urgență în urma cărei echipa medicală  a intervenit pentru salvarea  a patru victime care au fost  transportate la spital cu ajutorul acestei noi autospeciale care a intrat în dotarea pompierilor sălăjeni. Autospeciala va ajuta semnificativ atât la transportul medicalizat al victimelor…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment