Elevii de la CNS surprind din nou: pom de Crăciun și colac din cărți donate

Perioada premergătoare Crăciunului a fost marcată într-un mod special de elevii și profesorii Colegiului Național Silvania din Zalău. Pe lângă deja tradiționalul brad împodobit sau organizarea unor activități cu scop caritabil, mai mulți elevi au venit cu ideea realizării unui pom de Crăciun și a unui colac din cărți.

Și asta nu e tot. Potrivit oficialilor unității de învățământ, colindele au răsunat în curtea colegiului, profesorii Mihaela Gârboan, Rodica Cherecheș si Albert Marian au dat tonul, iar elevi și profesori s-au alăturat și au cântat, bucurându-se deopotrivă de colind și de a fi împreună. „Mulțumim Parohia Ortodoxă Ortelec – Zalău pentru bomboanele oferite tuturor elevilor colegiului și felicităm elevii pentru minunatul brad al bibliotecii, realizat chiar din cărți donate de ei”, este o parte din mesajul școlii.

Sursa foto: CNS Zalău

One Thought to “Elevii de la CNS surprind din nou: pom de Crăciun și colac din cărți donate”

  1. […] Perioada premergătoare Crăciunului a fost marcată într-un mod special de elevii și profesorii Colegiului Național Silvania din Zalău. Pe lângă deja tradiționalul brad împodobit sau organizarea unor activități cu scop caritabil, mai mulți elevi au venit cu ideea realizării unui pom de Crăciun și a unui colac din cărți. Și asta nu e tot. Potrivit oficialilor unității de învățământ, colindele au răsunat în curtea colegiului, profesorii Mihaela Gârboan, Rodica Cherecheș si Albert Marian au dat tonul, iar elevi și profesori s-au alăturat și au cântat, bucurându-se deopotrivă de colind și… Citeste mai mult […]

Leave a Comment