Echipa ”Brainstorms” de la API, locul III la Campionatul Regional de Robotică

Echipa ”Brainstorms” de la Colegiul Tehnic ”Alesandru Papiu Ilarian” (API) Zalău a reușit să obțină premiul III la secțiunea „Motivate Award” a Campionatului Regional de Robotică – calificări din cadrul competiției BRD First Tech Challenge România. Acesta s-a desfășurat la Cluj-Napoca, la finalul săptămânii trecute și a adunat peste 40 de echipe din regiune, elevi de la mai multe unități de învățământ, pasionați de robotică. Echipa de la API care a reușit să obțină premiul III la secțiunea precizată, coordonată de profesorii Loredana Gavriș și Alexandru Mureșan, este alcătuită din elevii: Shantih Alex Hill, Darius Andrei Șandru, Sebastian Cînpean, Ionuț Vlad Fechete, Pavel Andrei Rus, Paul Vasile Talaș, Vasile Bogdan Pop, Daniel Matyas, Oana Georgiana Trifan, Ioana Ștefania Haiduc și Luca Octavian Olar.

De precizat este faptul că la această fază regională, județul Sălaj a fost reprezentat, alături de echipa ”Brainstorms”  de la API Zalău, și de ”CNapSys” de la Colegiul Național ”Silvania” Zalău, coordoantă de profesorii Gabriela Olar și Revnic Gheorghe. Este vorba despre elevii: Simina Pop, Paula Țicle, Maria Ianc, Tudor Duca, Vlad Damian, Antoniu Taloș, Victor Negrean, Antonio Pănican, Darius Olar și Mihai Vale.

Alte articole

2 Thoughts to “Echipa ”Brainstorms” de la API, locul III la Campionatul Regional de Robotică”

  1. Anonim

    A nu se intelege gresit, locul 3 la motivate award. Echipa a iesit pe locul 31 din 44, iar CNapSys pe locul 32 din 44, primele 24 de echipa calificandu-se la etapa nationala. Cred n-ar strica un articol mai amplu care sa descrie exact categoria la care au reusit sa obtina premiul, performanta lor la nivel regional, si experienta lor per total avuta la campionatul de la Cluj.

  2. Anonim

    Calificari pe mai departe? Din parti!

Leave a Comment