Drogat și cu permisul de conducere suspendat, la volan prin Zalău

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din  Zalău s-a ales cu dosar penal, după ce în cursul nopții trecute a fost prins în trafic pe strada Maxim Gorki din municipiu, sub influența drogurilor. Imediat după testarea cu aparatul DrugTest, tânărul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru a se stabili prezența în organism de substanțe psihoactive. De asemenea, polițiștii au constatat că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Polițiștii rutieri continuă cercetările cu privire la comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Atenție la consumul de alcool și droguri!

Pe această cale polițiștii reamintesc șoferilor că sub influența drogurilor sau alcoolului nu își mai pot aminti cu exactitate ce au făcut și pot produce accidente. Alcoolul și toate drogurile modifică starea și funcționalitatea creierului, alterând funcțiile normale ale structurii cerebrale. Drogurile afectează voința și autocontrolul, vă îndepărtează de familie, de școală și vă plasează într-un anturaj periculos. „Toate normele, fie ele de conviețuire socială, rutiere sau de altă natură au fost concepute pentru ca noi toți să fim în siguranță, respectându-le contribui și tu la normalitate și la un climat optim de siguranță publică”, transmit polițiștii.

foto cu caracter informativ

2 Thoughts to “Drogat și cu permisul de conducere suspendat, la volan prin Zalău”

  1. […] Un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Zalău s-a ales cu dosar penal după ce,  în cursul nopții trecute, a fost prins în trafic, Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Pedepsele sunt prea mici, nu e bună democrația !

Leave a Comment