Două incendii într-o singură zi

 

Două incendii au izbucnit, în mai puţin de două ore, în judeţ, în cursul zilei de marţi, 4 august. Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, prima intervenţie a pompierilor a avut loc în jurul orei 10 pentru stingerea unui incendiu la anexa unei gospodării din localitatea Horoatu Crasnei. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Secţiei de pompieri Şimleu Silvaniei, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Crasna. Cauza probabilă a fost folosirea focului deschis în spaţii inchise. A ars acoperişul anexei pe aproximativ 20 de metri pătraţi.
Aproximativ două ore mai târziu, pompierii Detaşamentului Zalău au intervenit la stingerea unui incendiu produs la un container pentru depozitarea ambalajelor de carton din cadrul unui operator economic din Zalău .
Potrivit reprezentanţilor ISU Sălaj, cauza probabilă de incendiu a fost efectuarea de lucrări de sudură fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor. Au ars mai multe bucăţi de carton şi hârtie, provenite din ambalaje.

Alte articole

Leave a Comment