Doi şimleuani au fost arestaţi după ce au furat din casa unei femei

Furturile de locuinţe au ajuns o problemă şi în Sălaj. Doi şimleuani au fost arestaţi preventiv, cei doi fiind acuzaţi că au intrat în casa unei sălăjence şi au furat bani şi diverse bunuri.

Potrivit poliţiştilor, doi bărbaţi, de 31, respectiv 42 de ani, ambii din Şimleu Silvaniei, reţinuţi, miercuri, 6 iulie, de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna au fost arestaţi preventiv. Instanţa a emis, joi, pe numele acestora mandate de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în oraşul Şimleu Silvaniei, la locuinţele persoanelor bănuite de furt calificat. Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 2 spre 3 iulie, cei doi şimleuani ar fi pătruns în locuinţa unei femei, din comuna Crasna, de unde ar fi sustras bani, cabluri electrice, o drujbă, îmbrăcăminte, încălţăminte şi alte bunuri.  Prejudiciul cauzat este de aproximativ 18.000 de lei. În urma percheziţiei au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace materiale de probă. Bărbaţii au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, iar joi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii continuă cercetările pentru probarea şi documentarea întregii activităţi infracţionale.

Fotografie cu caracter ilustrativ

 

One Thought to “Doi şimleuani au fost arestaţi după ce au furat din casa unei femei”

  1. […] Furturile de locuinţe au ajuns o problemă şi în Sălaj. Doi şimleuani au fost arestaţi preventiv, cei doi fiind acuzaţi că au intrat în casa unei sălăjence şi au furat bani şi diverse bunuri. Potrivit poliţiştilor, doi bărbaţi, de 31, respectiv 42 de ani, ambii din Şimleu Silvaniei, reţinuţi, miercuri, 6 iulie, de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Crasna au fost arestaţi preventiv. Instanţa a emis, joi, pe numele acestora mandate de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii Secţiei… Citeste mai mult […]

Leave a Comment