Doi sălăjeni, condamnați la închisoare, încarcerați de polițiști

Polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj au depistat și reținut, în cursul zilei de miercuri – 28 decembrie, un bărbat în vârstă de 59 de ani din comuna Halmășd. Judecătoria Șimleu Silvaniei a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la șapte ani de închisoare, pentru comiterea unor infracțiuni la regimul armelor și munițiilor.
Tot în aceeași zi polițiștii au mai reținut un bărbat în vârstă de 41 de ani din Șimleu Silvaniei, pe numele căruia Judecătoria Șimleu Silvaniei a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani și 1.083 de zile de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și braconaj. ”Cei în cauză au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Sălaj, urmând a fi transferați la Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care au fost condamnați”, au precizat reprezentanții IPJ Sălaj.

 foto cu caracter informativ

One Thought to “Doi sălăjeni, condamnați la închisoare, încarcerați de polițiști”

  1. […] Polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj Citeste mai mult […]

Leave a Comment