Directorul societăţii Citadin a fost schimbat

O primă schimbare după instalarea noii conduceri a municipiului s-a produs la vârful unei societăţi de o importanţă majoră pentru Zalău.

Firma Citadin SA, subordonată Primăriei municipiului, are un nou director. Astfel, începând de miercuri, 10 august, conducerea societăţii a fost preluată de Viorel Făgărăşan, şeful producţiei din aceeaşi societate până la data numirii în noua funcţie.

Virgil Nicora, fostul director, şi-a încheiat mandatul pe care l-a îndeplinit timp de patru ani, iar Adunarea Generală a Asociaţilor din cadrul societăţii nu a mai dorit ca acesta să mai rămână în fruntea societăţii. Viorel Făgărăşan a preluat, însă, funcţia de director executiv, pentru o perioadă determinată, urmând ca în doar câteva luni – potrivit surselor din interiorul societăţii – acesta să se pensioneze.

Virgil Nicora nu a rămas pe drumuri, acesta fiind numit director tehnic al societăţii, post care era vacant de aproximativ trei ani, după ce Dan Ruzici, director tehnic al societăţii, a fost numit manager la Transurbis SA.

 

Alte articole

11 Thoughts to “Directorul societăţii Citadin a fost schimbat”

 1. Anonim

  aia de la Graiul l-au botezat pe noul director, i-au zis Vasile Nicoara. L-or fi confundat cu fostul de la curent.
  Speram sa se mai schimbe in bine lucrurile. Vai si amar ce e cu asfaltarile prin Zalau, si nu doar cu asta.

 2. Anonim

  Liberalii de la Citadin Rodica Rusu, Lavi Boszormeny, Pop Paul, sotii Blaj raman in functii?

 3. Anonim

  DE CE ATI DAT LA NICORA VIRGIL POSTUL DE DIRECTOR TECHNIC LA CITADIN SA DATI AFARA PE NICORA VIRGIL DE LA CITADIN SA PLEACA IN PENSIE SI NICORA VIRGIL

 4. Anonim

  SI IL FELICIT PE NOUL DIRECTOR DE LA CITADIN PE FAGARASAN VIOREL

 5. Anonim

  Tanda cu manda. Asta e schimbarea. Citadin e o societate care trage grav Zalaul in jos. Capușata politic de sus pana jos. Dr ce nu externalizam aceste servicii pentru a putea trage la răspundere si amenda atunci când lucrările sunt făcute prost, lucru care la noi e un obicei. Cum sa traga primăria la răspundere o societate care ii apartine? Mergem înainte in acelasi ritm.

 6. Cetateanul

  Alo? Nu cumva de Citadin apartine domeniul orasului, care raspunde de exemplu si de cositul burienilor si tunsul verdeturilor? Daca da, atunci la treba baieti si fete! La treaba!

 7. Mia

  CITADIN – capusa ! Orasul arata groaznic. Priviti in jur la alte resedinte de judet . Bistrita ceva de marimea Zalaului, nu se poate compara nici in gluma cu dezastrul din Zalau , in special soselel, si parcurile, locurile de agrement …etc

 8. Anonim

  mizerie, asfalt plin de gropi, balarii, GUNOI oriunde. si societatea asta de tot rahatul care nu are de cine sa aiba frica, dar si oamenii… suntem cred cei mai nesimtiti si mai neglijenti din toata Transilvania. Nici in orase mici din Moldova nu vezi atata mizerie!!! Mergeti in Radauti, Roman, Campulung, de Bacau si Piatra Neamt nu mai zic : lingi de pe jos! Vai de noi, nu se va schimba nimic niciodata in orasul asta. Nici oamenii!

 9. Zboara puiule,zboara................

  Urmeaza si alte schimbari………….
  Cativa directorasi ,verisoare betivani si piloacele peneliste o sa zboare ……………………

 10. Zack

  Pt. ”mama” de la 7:24 ….si o sa vina psd-isti ”calificati” ca unii din consilierii locali !!!, numai asa va ”zbura” Zalaul de tot de pe sine !

 11. x

  Sa intelegem din articol ca timp de 3 ani postul a fost „clocit” pentru cineva…..candva? Asa este peste tot…………nu numai la Citadin………….posture „clocite”…”tinute la cald”…..pentru rotirea cadrelor.

Leave a Comment