Directorul Centrului de Cultură, Daniel Săuca, a demisionat

Daniel Săuca – directorul Centrului de Cultură și Artă al Județului (CCAJ) Sălaj și-a înaintat demisia din funcția de conducere a instituției de cultură. Demisia a fost depusă în cursul zilei de astăzi, 16 februarie, la registratura Consiliului Județean în subordinea căreia se află CCAJ Sălaj.

12 Thoughts to “Directorul Centrului de Cultură, Daniel Săuca, a demisionat”

 1. Ioan

  A demisionat sau a fost demisionat ??

 2. Anonim

  Baga Dinu numa ceterasi. Asta da cultura !

 3. Anonim

  Pacat ca de la Înălțimea sa presedintele CJ nu a vazut cine face treabă și cine se fâlfâie! Ma întreb ce se va alege acum de concertele de jazz, lansările de carte si multe alte evenimente frumoase – de adevărata cultură- pe care le-a făcut Daniel Săuca, Nu Centrul culturii le-a facut, ci el!

  1. Anonim

   Centrul culturii? Nu exista nicio instituție cu acest nume. Imediat ne spui ca nu exista nici covid.

   1. Anonim

    Pentru repetenti nu exista!

 4. Anonim

  Pacat, pacat, mare pacat! „Se duce dreacu rapita si-n anii care vin!” Dar cand ai orbu gainii si „enterese” politice, o vizi si pe ma-ta!

 5. Un salajean

  Nu mai plangeti ca sunt carti de vanzare la CC pe inca 20 de ani, pe care nu le citeste nimeni !!!!!!!

  1. Anonim

   Doar nu-s tampiti sa citeasca, mai bine fac…politica strutului…si a dispretului de doi bani…

 6. Marie

  Felicitari si multumiri pentru activitatea sa la Centrul de Cultura!

 7. Prof. Marin ȘTEFAN

  Un eveniment surpriză, pentru mine! Desigur, neplăcut. Nu cunosc motivul acestei demisii, dar sigur, voi afla. Personal, îmi pare rău… Da, pentru că nu pot face abstracție de activitatea și roadele acesteia la nivelul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, când este vorba despre Daniel Săuca. Am participat la numeroase activități ale centrului organizate și desfășurate la Zalău, Șimleu Silvaniei, Ip, Bădăcin, Iaz, Făget, Guruslău, Treznea etc., și chiar am scris despre ele, evidențiind faptele protagoniștilor, printre care și Daniel Săuca. La toate acestea, am constatat contribuția majoră a lui Daniel Săuca, dovedind calități absolut necesare unui bun manager. În acest context, îl felicit pe domnul Daniel Săuca! Și, deopotrivă, îi mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut spre binele culturii și artei sălăjene! În plus, îi doresc multă sănătate și succes în orice activitate! Mâine este o nouă zi. S-auzim de bine! Doamne-ajută! Marin ȘTEFAN

 8. Doru

  Ce mai conteaza? Vremuri de rahat! Imi amintesc ce s-a intamplat acum 5-7-10 ani pe vremea lui Marc Tiberiu. Ce voiau faceu Daniel si Marc in domeniul culturii! Niciodata n-a sarit Daniel cand pesedistii au dat afara oameni de valoare, ca erau dintr-un partid, ca nu. Oamenii au marea calitate de a uita, aleg ce vor. Il intrebam pe un coleg si prieten de-al lui de cțe se comporta asa, Daniel Sauca (v. relatia lui cu psd/Marc Tiberiu). Mi-a raspuns prietenul nostru: „A prins si el (D.S.) „o tata de muls” (scuze, n-am diacritice!).
  Asta-i viata, Daniel Sauca, ca asa (ne)-ati facut-o! Acuma, ai vazut si tu ca este ipocrizie si ticalosie? Pe vremea cand Dragnea& gasca isi faceau mendrele nu ziceai nimic!

 9. Goja Nicolae

  Păcat că oamenii de valoare sunt desconsiderați. De când Daniel Săuca este la conducerea revistei Caiete Silvane și a Centrului de Cultură din Zalău, județul Sălaj a renăscut cultural și a părăsit faza de uitare in care se găsea. Probabil politicienii decidenți așteptau laude în paginile revistei și elogii publice, dar Daniel Săuca nu este omul să dea cu peria… Pierde cultura, pierdem cu toții. Pierdem un manager cultural tânăr și mai ales de o sobrietate și seriozitate de care m-am convins personal și pentru care depun mărturie.
  Nicolae Goja, jurnalist și scriitor din Baia Mare

Leave a Comment