Deschidere de an școlar cu spectacol, la Palatul Copiilor Zalău

Palatul Copiilor Zalău și-a deschis porțile și în acest an pentru tinerii care vor să își petreacă timpul liber într-un mod cât mai plăcut și, totodată să își dezvolte aptitudinile pentru artă, sport sau știință. Miercuri – 18 septembrie, pe platoul de marmură din centrul oraşului, în prezența a zeci de părinți, copii şi profesori a avut loc deschiderea noul an școlar 2019-2020.

Și cum altfel putea fi marcată festivitatea decât cu un spectacol grandios,  susținut de micii artiștii de la Palat. Instituţia este o adevărată pepinieră de tinere talente. Dovadă stau numeroasele premii obținute de cursanți, la concursurile județene, naționale și chiar internaţionale de la care copiii s-au întors cu rezultate remarcabile.

În acest an şcolar, la instituţia precizată, se organizează gratuit, cercuri de: Informatică, Navomodele, aeromodele, automodele, Instrumente muzicale pian şi vioară, Canto muzică uşoară, Canto muzică populară, Dans modern, Karting, Chimie experimentală, Educaţie pentru sănătate, sanitarii pricepuţi, Design vestimentar, Ecologie, Protecţia mediului, Pictură, Artă digitală, Artă decorativă, Tapiserie, Ecoturism, Tenis de câmp, Fotbal şi Educaţie rutieră.

Alte articole

One Thought to “Deschidere de an școlar cu spectacol, la Palatul Copiilor Zalău”

  1. Anonim

    Pe vremea comunistilor, copii din Zalau chiar aveau o Casa a pionierilor. Azi, cladirea a fost retrocedata IAR activitatile au fost imprastiate pe la diverse scoli !

Leave a Comment