De azi, Piaţa centrală e pustie: S-a deschis noua HALA AGROALIMENTARA

 

 

Veşti bune vin astăzi pentru locuitorii Zalăului şi nu doar pentru aceştia. S-a deschis Hala agroalimentară din piaţa centrală, după ani de aşteptare, licitaţii şi controverse venite din toate părţile. În sfârşit, hala agroalimentară şi-a deschis astăzi porţile pentru cumpărători. Spaţiile de la parter au fost aproape în întregime ocupate de comercianţii şi producătorii agricoli, standurile de produse lactate sunt şi ele pline, lumea deja a dat, cum se spune, buzna la cumpărături în noul spaţiu comercial mult aşteptat de sălăjeni.

Hala agroalimentară din Piaţa centrală este cel mai mare spaţiu comercial de acest gen din judeţul Sălaj, având o suprafaţă construită desfăşurată de peste 4855 metri pătraţi.

La subsol sunt amenajate spaţii destinate exclusiv depozitării mărfurilor, iar în exterior se va amenaja o platformă pentru vânzarea pepenilor, toate acestea pe o suprafaţă utilă de 1.703 mp.

Parterul halei, un spaţiu generos având o suprafaţă utilă de 1.284 mp, este locul în care deja putem să ne facem cumpărăturile produselor vegetale, produselor apicole, şi de unde putem achiziţiona de la producători lapte şi produse derivate.

Leave a Comment