Curtea de Apel Cluj a publicat numele suspecţilor din dosarul DIICOT

Fostul inspector şcolar general Ioan Abrudan, inspectorul vamal Dumitru Ioan Bode, frate cu deputatul Lucian Bode, magistratul Patriţiu Dărăban, oamenii de afaceri Ioan Huluban şi Ioan Galiş, fiica acestuia din urmă, Ioana Malvina Galiş, ofiţerul de poliţie Gheorghe Vasile Zaha şi colegul său, agentul Marius Felician Fărcaş vor afla astăzi, în jurul orei 14, dacă îşi vor petrece următoarele 30 de zile după gratii.
Şedinţa Curţii de Apel Cluj în care se judecă propunerea DIICOT Sălaj de arestare preventivă a celor opt a început sâmbătă, la ora 11.30, însă după 12 ore de dezbateri, instanţa a decis să amâne pronunţarea pentru duminică, ora 14. Aşa se face că inculpaţii s-au întors la domiciiliile lor, urmând să revină astăzi în faţa judecătorilor pentru a afla dacă vor fi sau nu arestaţi. Cu excepţia judecătorului Patriţiu Dărăban, pentru a cărui reţinere Cosiliul Suprem al Magistraturii nu şi-a dat avizul, ceilalţi au petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Alte articole

11 Thoughts to “Curtea de Apel Cluj a publicat numele suspecţilor din dosarul DIICOT”

 1. Anonim

  BODE DUMITRU nu este cumva fratele deputatului BODE LUCIAN presedintele PNL -Salaj si aspirant la sefia CJ SALAJ/???

 2. Tăunul

  Judecătorii şi-au format o castă, condusă de CSM. Ei au salarii sfidătoare, pensii speciale neruşinate, greu sunt arestaţi. Această castă nu a apărut întâmplător, ea a apărut în cârdăşie cu politicienii români, majoritatea corupţi. Deabia de cca doi ani, biciuită de americani, justiţia s-a pus pe treabă. În rest, zeci de ani, a asistat pasivă la Jefuirea României de nişte politicieni veroşi. O mână spală pe alta !. Români, treziţi-vă, acest regim nu e bun pentru ţară !

 3. Anonim

  No vezi ba Lucian, daca il lasai pe Guţă cu mistreții , nu patea nimic!

 4. Anonim

  In fiecare an, la toate examenele, Abrudan umbla din școală in școală și masluia, cu liste examenele.Erau la dispozitie și corectorii. E simplu de gasit: lista copiilor tuturor șefilor si bogatilor din perioada Abrudan ,notele lor de la clasă/acolo nu s-a putut minti/ comparate cu notele de la orice examen .Profesorii-corectori erau obigati de sefii de centre de corectare, in majoritate inspectori sau directori.O întreagă mafie.Cei mai săraci la contestatii.1

 5. Anonim

  Csm nu a dat aviz favorabil pt arestarea magistratului ? Daca facea asta parlamentul …vuia toata presa si aparea ambasadorul sua…presedintele tarii …dar asa nu se mai pune problema de obstructionarea justitiei ? ?

 6. Anonim

  Sigur ii pare foarte rau la BODE pentru ca si-a anuntat candidatura la presedentia CJ.S-ar putea ca cei de la DIICOT sa extinda cercetarea penala la fapte si persoane noi.Nu este tarziu sa faca un pas in spate

  1. Anonim

   Daca zici tu! Ii fi vreun sustinator al securistului!

   1. Anonim

    Nici vorba nu am fost niciodata si nici a vreunui alt securist.Numai ca astia -i pot face mari necazuri.Nu au scrupule cand le este amenintata pozitia si privelegiile.

 7. gicu

  da cu fata lui ciunt si.pruncu lui ghiurca nu se sesizeaza nimeni?ca e aceeasi filiera

 8. Anonim

  Pentu astia nu este lege legea o fac ei.Au mai fost arestati la domiciliu .Asta e pedeapsa?

 9. Anonim

  Mă da prost ești ăla ,primul anonim.Păi nu vezi că-ți spune ziaristul că e frate cu Lucian ? Ești chior sau nu știi să citești ?

Leave a Comment