Cuplurile de aur din Zalău, premiate de administraţia locală

Cuplurile de aur din municipiul Zalău, care în acest an au împlinit sau urmează să împlinească 50 de ani de căsătorie, vor fi  felicitate şi premiate de municipalitate. Evenimentul festiv va avea loc în 30 iulie, începând cu ora 9, în sala Clădirii Transilvania, iar pe această cale, pentru o bună desfăşurare, cuplurile în cauză sau reprezentanţii acestora sunt aşteptaţi la sediul Primăriei Zalău, camera 4, până în 8 iulie pentru a completa cererea tip și pentru a depune xerocopii după actele sărbătoriților. Este vorba despre certificatul de căsătorie, cărți de identitate şi un număr de telefon. Pentru alte informaţii suplimentare cu privire la desfăşurarea evenimentului, cei interesaţi pot lua legătura cu Sonia-Loredana Pășcuță, la numărul de telefon 0260.610550 – interior 111 sau Cristian Bîrjac, interior – 294.

3 Thoughts to “Cuplurile de aur din Zalău, premiate de administraţia locală”

  1. […] Cuplurile de aur din municipiul Zalău, care în acest an au împlinit sau urmează să împlinească 50 de ani de căsătorie, Citeste mai mult […]

  2. Dorin

    Ionel, prietene, fa ce trebuie, lasa populismele, ca nu mai tine mult, lasa ceva in urma ta, nu ca Pop Militianul din Racas!

  3. Ardiles

    Parca nu mai era nevoi de copii! Ați uitați sa specificați sa-si aducă oamenii si un dosar cu șina si sa treacă pe la notar ptr legalizarea actelor!!!

Leave a Comment