Culmea inconștienței la volan: beat, fără permis, cu mașina neînmatriculată și acte false

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier efectuează cercetări faţă de un bărbat de 41 de ani, depistat în trafic fără permis, sub influența alcoolului şi cu autoturismul neînmatriculat. Mai mult, cel în cauză a prezentat poliţiştilor un permis de conducere fals.

Joi, 10 ianuarie a.c., în jurul orei 18.00, pe Drumul Naţional 1F, în localitatea Sălăjeni, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 41 de ani, din comuna Bocşa.

La controlul documentelor, bărbatul a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile din Ungaria, însă verificările efectuate de poliţişti au stabilit că permisul este fals, iar bărbatul nu este deţinător de permis de conducere. De asemenea, autorizaţia provizorie de circulaţie era expirată din data de 8 martie 2018. La testarea cu alcooltestul s-a evidenţiat o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi uz de fals, fapte prevăzute de Codul Penal. 

 

 

Alte articole

3 Thoughts to “Culmea inconștienței la volan: beat, fără permis, cu mașina neînmatriculată și acte false”

 1. Xtra

  Normal, ungur, pui de infractor, varu lui Orban , crede ca Romania e sat fara câini.
  A vrut să ne omoare cu inconștienta lui, trimiteti-l înapoi în asia.

  1. Laszlo

   Idiotule! E rrumun de al tau! Avea un permis expirat unguresc! Invata-ti limba materna gulie!

 2. Anonim

  No, bine mă, da’ autorizația provizorie i-a fost dată de un pulițai care nu știa să verifice așa-zisul „permis”?

Leave a Comment