Crimă abominabilă la Bănişor: Şi-a ucis tatăl cu securea

Un bărbat din comuna Bănișor a fost arestat pentru 30 de zile sub acuzația de omor, după ce și-a ucis cu bestialitate tatăl.
Potrivit primelor cercetări, crima a avut loc sâmbătă, 5 august, când bărbatul, recent externat de la Secția Psihiatrie, unde urmase un tratament de specialitate, a pus mâna pe o secure și și-a lovit cu sete părintele care dormea. „Bărbatul, care are probleme de natură psihică, şi-a omorât tatăl, în timp ce acesta din urmă dormea, lovindu-l de mai multe ori cu o secure atât în zona capului şi cât pe corp”, ne-a declarat Crin Bologa, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.
La scurt timp după, autorul abominabilei fapte a fost identificat de către poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore, pentru ca în cursul zilei de duminică, 6 august, să fie adus în faţa judecătorului cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii Tribunalului Sălaj au admis cererea procurorilor şi au dispus încarcerarea fiului pentru 30 de zile.

Alte articole

One Thought to “Crimă abominabilă la Bănişor: Şi-a ucis tatăl cu securea”

  1. Anonim

    O fapta care nu surprinde pe nimeni atunci cand discutam de o persoana bolnava psihic lasata libera… Au mai fost astfel de crime la noi si vor mai fi, nu răspunde nimeni pt ele??? Ca cri care le comit nu pot răspunde pt faptele lor fiind bolnavi, logic.

Leave a Comment