Coșuri de gunoi moderne în Zalău

Lucrările de modernizare a municipiului continuă, astfel că Citadin a înlocuit zilele acestea coșurile de gunoi din centrul Zalăului, urmând ca în perioada următoare să continue acest proces în tot orașul. Astfel, în cursul zilei de miercuri, 6 septembrie, au fost înlocuite coșurile de gunoi din zona centrală – între platoul de marmură și Primăria municipiului Zalău. Având un design modern și fiind cofecționate din beton, noile coșuri au greutatea de 115 kg și capacitatea de 30 l.

De asemenea, coșurile montate pe stâlpii din oraș vor fi înlocuite cu unele noi, confecționate din tablă decapată și vopsite în câmp electrostatic. Acestea sunt montate pe stâlpi, pe un suport metalic, fixat cu două inele din platbandă metalică.

4 Thoughts to “Coșuri de gunoi moderne în Zalău”

 1. Anonim

  Un ofițer DIPI a amenințat comercianții la un festival din Zalău! Tatăl lui e viceprimar în oraș
  30 august 2017 13:03 Libertatea.ro
  Un ofițer DIPI a amenințat comercianții la un festival din Zalău Tatăl lui e viceprimar în oraș

  O poveste uluitoare a ieșit la iveală zilele acestea. Ionuț Bogdan Bălăjel, în vârstă de 29 de ani, ofițer la serviciul secret la Ministerului Afacerilor Interne, este suspectat că a amenințat comercianții prezenți la un festival din orașul Zalău.

 2. Anonim

  azi directorul CITADIN a fost insotit de d-na Marc pe tot timpul cit s-au montat aceste cosuri.Are ceva implicatii D-na?????ca tare dadea indicatii unde sa fie puse cosurile

 3. Anonim

  Madama Marc , marea sculă de la citadin consilieră vezi doamne de derector, in realitate nevastă de mare şef psdist postată la supt din țeava de bani publici!!!

 4. Dora

  Orice ai face in orasul asta, se gasesc unii sa comenteze! Cosurile de gunoi sunt necesare si in loc sa tot comentam, mai bine am avea grija sa fim civilizati si sa le folosim!!!

Leave a Comment