Corina Țurcaș a mobilizat sute de sălăjeni pentru a curăța Meseșul de gunoaie

Sunt ani și ani de când Corina Țurcaș organizează nenumărate campanii de ecologizare, acțiuni umanitare, misiuni de strângere a fondurilor pentru cei cu adevărat loviți de soartă. De această dată, Corina a mobilizat sute de sălăjeni în campania „Let’s Do It, Romania! Let’s do it,Salaj”. Cu mic cu mare, sub coordonarea Corinei, acești voluntari au strâns gunoaiele pe care oamenii fără scrupule, cei certați cu educația le-au aruncat în mai multe locuri de pe Meseș. Copii, părinți, bunici, frați și surori, toți voluntarii au curățat sâmbătă Meseșul de gunoaie. Elevii si cadrele didactice de la Liceul Pedagogic „Gheorghe Șincai” din Zalău au acționat la baza Meseșului, curățând Parcul Brădet, grupul de mămici cu copii și cei de la Garda de Mediu Sălaj au curățat o porțiune extrem de problematică din zona caselor,voluntarii din rândul pompierilor au curățat zona din spatele parcării de la izvor, grupul de voluntari de la Multicom Grup, alergătorii de la Spartan și reprezentanții Creșei „Voinicel” au adunat gunoaiele din vârful Meseșului și refugiile înspre Popasul Romanilor, iar voluntarii de la Michelin au curățat poienița „Treznea” și refugiile de la urcare spre Zalău. În acțiune au fost implicați și reprezentanți de la societatea Brantner, în special Cristina Takacs și angajații firmei, care, la sfârșitul activității au preluat sacii cu gunoi și i-au transportat într-un loc autorizat. „Vreau să le mulțumesc tuturor, împreună am reușit să adunăm sute de saci cu gunoaie, am reușit să redăm Meseșului frumusețea lui. De aceea vă rog insistent pe cei care mergeți să respirați aer curat, să faceți mișcare, să culegeți ciuperci, leurdă și ghiocei sau să vă bucurați de natură, nu mai lăsați gunoaiele în urma voastră, respectați-ne munca, respectați natura, respectați-vă pe voi înșivă”, este mesajul Corinei Țurcaș.

Sursa foto: Facebook Corina Țurcaș

6 Thoughts to “Corina Țurcaș a mobilizat sute de sălăjeni pentru a curăța Meseșul de gunoaie”

 1. […] Sunt ani și ani de când Corina Țurcaș organizează nenumărate campanii de ecologizare, acțiuni umanitare, misiuni de strângere a fondurilor pentru cei cu adevărat loviți de soartă. De această dată, Corina a mobilizat sute de sălăjeni în campania „Let’s Do It, Romania! Let’s do it,Salaj”. Cu mic cu mare, sub coordonarea Corinei, acești voluntari au strâns gunoaiele pe care oamenii fără scrupule, cei certați cu educația le-au aruncat în mai multe locuri de pe Meseș. Copii, părinți, bunici, frați și surori, toți voluntarii au curățat sâmbătă Meseșul de gunoaie. Elevii… Citeste mai mult […]

  1. Cristian

   Si campania asta nu putea purta decat un nume in engleza ? Mult snobism, dincolo de gest, care e intru totul de apreciat !

   1. Anonim

    De ce te deranjează?

 2. PETRESCU

  Organizati va rog o mobilizare rin TUSA pina in NUAFALAU pe valea Brcaului unde sa numarati scugerile de la bai si masini de spalat direct in rau poate atunci o sa intervina si Garda de Mediu ,pacat ca a fost Barcaul poluat cu detergenti ,si fecale la fel de distrusi sunt si micii afluenti care altii au fost secati prin captarea izvoarelor ,altii au fost transformati in canalizare .

 3. Anonim

  Cristian, e mai mult decât snobism. Este prostie de-a binelea.

 4. Laura

  Acțiunea ar fi benefică dacă ar continua-o și in incinta Consilului Județean, Primăria municipiului și in alte instituții care deservesc județul, întrucât și acolo exista multe gunoaie și multă mizerie!!!

Leave a Comment