Corbu concertează la Zalău

Concertul-spectacol va avea loc duminică, 20 noiembrie, la Rock’n Roll Center din Zalău. Evenimentul va începe la ora 19, iar accesul se face pe bază de „support artists”, în valoare de 35 de lei.

Pe scenă vor urca: Sergiu Corbu Boldor (vioară, caval, voce); Alexandru Grigoriță (chitară bass); Cristian Cioloca (chitară electrică) și Ionuț Ciulei (tobe). Potrivit organizatorului, stilul muzical abordat este un dinamism care se naște din genuri aparent contradictorii: clasic, rock, funk, reggae, indie, psihedelic, drum and bass și performance sonor. „Ce-am pățit odată” este un concert-spectacol de nuanță, un subtil umor negru sonor. Dinamismul sonor al forțelor contradictorii de pe scenă: o pendulare permanentă între sarcasmul fin la adresa marilor teme ale vieții, asupra cărora socialul își pune amprenta și secționările prin sunet ale stadiilor firii umane: pierderea și regăsirea iubirii atât prin stimuli naturali, cât și prin stimuli înalt naturali fac din „Ce-am pățit odată” un instrument complex de comunicare cu publicul pe diferite niveluri sonore.

Cine este Corbu ?

Corbu este un proiect muzical care aduce în fața publicului românesc un personaj misterios şi complex datorită semnificaţiilor contradictorii pe care le are în gândirea orientală, occidentală şi europeană: Corbul. Dacă în credinţele orientale şi occidentale corbul este perceput ca un personaj pozitiv, un erou solar, cu rol profetic, care luptă pentru restabilirea ordinii sociale, în credinţa europeană corbul apare ca un erou negativ, pentru că are capacitatea de a descoperi cu uşurinţă tainele întunericului. Proiectul Corbu își propune ca prin sunet să scoată la lumină dinamismul creației orientale, occidentale și europene. Acest proiect muzical este inițiat de Sergiu Corbu Boldor și gestionat creativ împreună cu Luiza Matilda Mitu. Mai multe detalii se găsesc pe http://panacorbului.ro/.

One Thought to “Corbu concertează la Zalău”

  1. […] Concertul-spectacol va avea loc duminică, 20 octombrie, la Rock’n Roll Center din Zalău. Evenimentul va începe la ora 19, iar accesul se face pe bază de „support artists”, în valoare de 35 de lei. Pe scenă vor urca: Sergiu Corbu Boldor (vioară, caval, voce); Alexandru Grigoriță (chitară bass); Cristian Cioloca (chitară electrică) și Ionuț Ciulei (tobe). Potrivit organizatorului, stilul muzical abordat este un dinamism care se naște din genuri aparent contradictorii: clasic, rock, funk, reggae, indie, psihedelic, drum and bass și performance sonor. „Ce-am pățit odată” este un concert-spectacol de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment